Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures sales

Altijd al willen werken in de richting van sales? Grijp nu jouw kans en ga aan de slag bij diverse opdrachtgevers.

Sales vacatures

Er zijn verschillende soorten sales vacatures. Zo kun je aan de slag gaan als klantenservice medewerker, consultant maar ook als commercieel medewerker. Bij sales draait het niet altijd om het verkoop van producten of diensten.

Werken in de sales is breed en je kunt verschillende kanten op. Sales werkzaamheden zijn bijvoorbeeld klantbeheer, onderzoek, vragen beantwoorden, problemen oplossen of klachten noteren. Je hebt niet altijd ervaring nodig om werkzaam te zijn als sales medewerker.

Bij de meeste sales functies moet je wel communicatief vaardig zijn. Dagelijks heb je contact met (nieuwe) klanten die je gepast er woord moet staan. Het is belangrijk dat je dan ook een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal.

Werken in de sales

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag een baan in de sales? Bekijk onze sales vacatures en wie weet zit jouw ideale sales (bij)baan ertussen.

Bedrijfseconomisch administratief
40 uur per week

Bijbaan klantenservice

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de klantenservice voor 2 tot 3 dagen in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dienstverlenend
16-36 uur per week

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?

Commercieel
40 uur per week

Junior Consultant Duurzaamheid

Een duurzame baan met directe impact op het tegengaan van de opwarming van de aarde, iets voor jou? Ga dan nu aan de slag als Junior Consultant Duurzaamheid voor een snelgroeiende scale-up!

Dienstverlenend
16-38 uur per week

Publieksmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Bedrijfseconomisch administratief
40 uur per week

Klantenservice Medewerker Amsterdam

Ter uitbreiding van een enthousiast team bij een start-up zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker - parttime of fulltime. Kom werken voor het snelst groeiende bedrijf dat Nederland helpt te verduurzamen en draag hier aan bij!

Commercieel
40 uur per week

Sales Medewerker

Ben jij op zoek naar een sales functie met alleen warme acquisitie? Ga dan nu aan de slag als Sales Medewerker voor een duurzame scale-up!

Commercieel
40 uur per week

Sales Support

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de sales waarin je wordt overspoeld met warme leads? Ga dan nu aan de slag binnen de Sales Support van een duurzame scale-up!

Commercieel
40 uur per week

Project medewerker

Maak jij makkelijk contact met mensen en wil jij meer leren over sales engagement op LinkedIn? Wordt project medewerker voor een start-up in Amsterdam!