Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures sales

Altijd al willen werken in de richting van sales? Grijp nu jouw kans en ga aan de slag bij diverse opdrachtgevers.

Sales vacatures

Er zijn verschillende soorten sales vacatures. Zo kun je aan de slag gaan als klantenservice medewerker, consultant maar ook als commercieel medewerker. Bij sales draait het niet altijd om het verkoop van producten of diensten.

Werken in de sales is breed en je kunt verschillende kanten op. Sales werkzaamheden zijn bijvoorbeeld klantbeheer, onderzoek, vragen beantwoorden, problemen oplossen of klachten noteren. Je hebt niet altijd ervaring nodig om werkzaam te zijn als sales medewerker.

Bij de meeste sales functies moet je wel communicatief vaardig zijn. Dagelijks heb je contact met (nieuwe) klanten die je gepast er woord moet staan. Het is belangrijk dat je dan ook een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal.

Werken in de sales

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag een baan in de sales? Bekijk onze sales vacatures en wie weet zit jouw ideale sales (bij)baan ertussen.

Dienstverlenend
24-32 uur per week

Receptionist /museummedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en interesse in een dynamische en klantgerichte baan in het Van Gogh Museum?

Dienstverlenend
16-38 uur per week

Winkelmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als winkelmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Commercieel
24-40 uur per week

Junior Consultant Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een baan met directe impact? Ga dan nu aan de slag als Junior Consultant Duurzaamheid voor een duurzame scale-up!

Commercieel
16-32 uur per week

Winkelmedewerker souvenirshop

Aan de slag als parttime winkelmedewerker in één van de grootste souvenirwinkels van Amsterdam!

16-36 uur per week

Floormanager horeca

Wil jij werken voor de mooiste cultuurhuizen in Amsterdam en heb jij ervaring als leidinggevende in de horeca? Dan is deze flexibele functie als floormanager wellicht iets voor jou!

Bedrijfseconomisch administratief
40 uur per week

Bijbaan klantenservice

Wil jij je professionele ontwikkeling een boost geven en meebouwen aan de ambitieuze missie om alle woningen in Nederland energiezuinig te maken? Solliciteer dan direct.

Commercieel
24-40 uur per week

Sales Medewerker

Ben jij op zoek naar een sales functie waar je wordt overspoeld met warme leads? Ga dan nu aan de slag als Sales Medewerker voor een duurzame scale-up!