Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures schoonmaak

Ben jij een echte poetser en houd je ervan als alles netjes schoon is? Dan is werken in de schoonmaak echt iets voor jou.

Vacatures in de schoonmaak

Schoonmaak werk is flexibel en goed te combineren naast een studie of een andere (bij)baan. Zo is het mogelijk om kleine schoonmaakklussen te verrichten overdag of in de avonduren.

Ook kun je fulltime aan de slag gaan als schoonmaker. Vaak kun je zelf bepalen waar en wanneer je wil werken. Bij De Werkstudent zoeken wij regelmatig schoonmakers voor diverse kantoorpanden of vakantiehuisjes maar ook voor museums.

In de schoonmaak werk is het belangrijk dat je van aanpakken houdt. Je moet het ook leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alles weer spic en span eruitziet.

Kom werken als schoonmaker

Wil jij nu (bij)verdienen als schoonmaker? Voor flexibel schoonmaak werk ben je bij De Werkstudent op het juiste schoonmaak adres. Veeg deze kans niet van de baan en solliciteer op een van onze schoonmaak vacatures.

Overig
12-24 uur per week

Schoonmaak medewerker

Heb jij oog voor detail en houd je van schone ruimtes? Ga dan aan de slag als schoonmaak medewerker voor onze opdrachtgever op Schiphol Airport.