vakantiekrachten inhuren

vakantiekrachten inhuren

Tijdelijk meer werknemers nodig in het vakantieseizoen? Een flexibele schil van vakantiekrachten is dé oplossing en bij Buro De Werkstudent bent u op het juiste vakantieadres.Personeelsbehoefte
 
De personeelsbehoefte varieert met de drukte die het zomerseizoen met zich meebrengt. Veel medewerkers gaan op vakantie. Anderzijds is het voor bedrijven uit de horeca en travel het hoogseizoen. 

Vakantiekrachten via De Werkstudent 
Door vakantiekrachten via ons aan te nemen, treden wij op als werkgever. Alle administratieve handelingen worden door ons afgehandeld. Zoals het opstellen van contracten, de verloning en uitbetaling. Voor u is het, alleen al door alle administratieve rompslomp, veelal voordeliger om via ons vakantiekrachten te nemen. 

Planning vakantiekrachten
Wij zijn in staat om uw volledige zomerplanning over te nemen. Tevens kunnen wij u inzicht geven in de te verwachten personeelsbehoefte. Wij zijn al jaren specialist op gebied van uitzenden, poolmanagement en werving & selectie en willen graag onze kennis met u delen. 

Periode aannemen vakantiekrachten
De in de wet omschreven uitzonderingen voor vakantiekrachten zijn alleen van toepassing in de periode van 1 juli tot en met 1 september. Als uw vakantiekrachten hiervoor of hierna werkzaam zijn binnen uw bedrijf, dan kunt u geen gebruik maken van hun inzet. 

Vakantiekrachten nodig?
Heeft u nu vakantiekrachten nodig? Vul hier onze vrijblijvende aanvraagformulier of neem direct contact met ons op.
Meer informatie over vakantiekrachten

Vind op onderwerp