Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Vraag gratis meer informatie aan.

Waarom werken met uitzendkrachten?

Waarom werken met uitzendkrachten?

Denkt u erover na om te werken met uitzendkrachten? Naast uw eigen werknemers kan een groep uitzendkrachten namelijk een uitkomst zijn.  Het inhuren van deze krachten brengt ook weer voordelen met zich mee. In dit artikel laten we zien waarom het voor u aantrekkelijk is om te werken met uitzendkrachten. 

Uitzenden 
Een uitzendkracht is als het ware ook een werknemer. Alleen diegene is niet via u in dienst maar via een uitzendbureau. In dit geval zijn er drie partijen betrokken: de uitzendkracht, het uitzendbureau en u als opdrachtgever. 

Zo wordt met uitzenden personeel via ons in dienst genomen. De uitzendkracht heeft dus met ons als uitzendbureau een arbeidsovereenkomst. Juridisch gezien is er dus geen gezagsverhouding tussen u en de uitzendkracht. 

Dit houdt in dat wij zorg dragen voor de beloning van de uitzendkracht, als werkgever aangifte doen voor de loonheffingen en bij ziekte de uitzendkracht doorbetalen. Voor u als opdrachtgever levert dit voordelen op. 

Vermijden van risico’s 

Een belangrijk voordeel is dat u beperkte financiële risico’s oploopt.  U betaalt alleen voor de gewerkte uren van de uitzendkracht. Wordt de uitzendkracht arbeidsongeschikt of ziek, dan bent u daar financieel niet verantwoordelijk voor. 

Flexibiliteit 

Een ander groot voordeel van het inhuren van uitzendkrachten is flexibiliteit. U bepaalt zelf wanneer u een uitzendkracht inzet: tijdelijk, bij drukke periodes of bij seizoensgebonden werk. Schakel de uitzendkrachten weer af als er minder werk is. Dit biedt flexibiliteit op de werkvloer. 

Tijdsbesparing en gemak 

U geeft als opdrachtgever alleen aan wat de functie-eisen zijn van de vacature. De volledige werving en selectie naar de juiste kandidaat nemen wij verder uit uw handen. Op deze manier bespaart u veel tijd en kunt u zich richten op uw core business. 

Waarom kiezen voor uitzendkrachten van De Werkstudent?

De Werkstudent is gespecialiseerd in het koppelen van uitzendkrachten aan opdrachtgevers. Met onze jarenlang bemiddelingservaring hebben we een uitgebreid en divers bestand aan ervaren uitzendkrachten. Onze uitzendkrachten zijn slim, flexibel en gemotiveerd en gaan graag voor u aan de slag. 

Bent u nu op zoek naar uitzendkrachten? Dan helpen wij u graag. Geef aan wat u nodig heeft en laat een van onze ervaren intercedenten het werk doen. Bekijk hier meer over onze dienst uitzenden of neem direct contact met ons op. 


Vind op onderwerp

OFFERTE UITZENDKRACHTEN VOORDELEN UITZENDEN PLAATS VACATURE >