Wat kan De Werkstudent voor uw bedrijf betekenen?

Wat kan De Werkstudent voor uw bedrijf betekenen?
Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een vacature? Of heeft u meerdere kandidaten nodig? 
Het meest voor de hand liggend is om de vacature extern uit te zetten. Ook is sociale media een belangrijk middel geworden om vacatures te promoten. De Werkstudent kan u daar ook bij helpen. In dit artikel leest u meer over ons én wat wij voor u kunnen betekenen. 

Actief sinds 1966
Buro De Werkstudent is al ruim 50 jaar actief op de arbeidsmarkt. Én is specialist in het bemiddelen van personeel: tijdelijk, incidenteel en vast. Inmiddels hebben wij een uitgebreid netwerk binnen het MKB en werken wij samen met mooie opdrachtgevers. 

Op een efficiënte manier zetten wij onze personeelsdiensten in: van volledige werving & selectie, uitzenden, detachering tot aan flexpool. Belangrijke taken nemen wij uit handen. Voor u als opdrachtgever levert dit natuurlijk voordelen op. 

Voordelen werken met De Werkstudent
Een groot voordeel is dat De Werkstudent u snel van dienst kan zijn. U geeft aan wat u nodig heeft en één van onze werkstudenten gaat vervolgens voor u aan de slag: het uitzetten van de vacature, het kiezen van potentiële kandidaten en het aangaan van gesprekken om tot de juiste kandidaat te komen. 

Alles wat bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat komt kijken, nemen wij dus voor onze rekening inclusief alle administratieve rompslomp. Dit scheelt u veel tijd en gedoe. Én dit levert voor u minder stress op. 

Daarnaast is de kern van onze dienstverlening gebaseerd op jarenlange arbeidsbemiddelingservaring. Als specialist op gebied van uitzenden, werving & selectie en flexpool weten onze intercedenten precies wat ze moeten doen. Met onze ervaring en uitstekende (HR) kennis spelen we optimaal in op uw vraagstuk. 

Een ander belangrijk punt is onze zeer voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij bemiddelen geschikte kandidaten tegen messcherpe tarieven. Uiteindelijk bepaalt u of wij de juiste kandidaat hebben gevonden en zo niet, dan gaan wij natuurlijk verder met onze zoektocht. 

Hulp nodig?
Bent u nu op zoek naar personeel? Kunt u ondersteuning gebruiken bij uw vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bij vragen of als u behoefte heeft aan meer informatie. Wij helpen u graag. 

Vind op onderwerp