Werken op Schiphol

Werken op Schiphol is erg leuk, interessant en staat goed op je CV. Werk op Schiphol biedt volop carrièremogelijkheden, want Schiphol is een internationale werkomgeving waar veel ruimte is om je verder te ontwikkelen. 

  1. Security-host Schiphol
  2. Gediplomeerd beveiliger Schiphol
  3. Vliegtuigschoonmaker Schiphol

Veel mensen die 1 keer in aanraking zijn gekomen met het het werken op Schipol praten daarna over het zogenaamde 'Schiphol-virus'. Ze kunnen niet meer zonder. De dynamiek, het internationale karakter, de passagiersstromen en de veelzijdigheid van werkzaamheden. Allemaal argumenten om niet weg te willen van deze mooie werkplek.

 

Werk op Schiphol - vacatures

Werk op Luchthaven Schiphol gaat 24 uur per dag door, 7 dagen per week. Het werk stopt nooit op Schiphol en Schiphol staat ook nooit stil. Voor veel vacatures op Schiphol is het een vereiste dat je op maximaal één uur (of max 40km) reisafstand woonachtig bent. Dagdiensten, nachtdienst, wisselsdiensten en weekenddiensten, Schiphol biedt het allemaal.

Je kunt zowel parttime als fulltime werken op Schiphol, maar ook op flexibele basis zijn er regelmatig vacatures. Denk aan werk als beveiliger, grondsteward/stewardess of vliegtuigschoonmaker. Kijk voor meer fulltime of parttime vacatures op Schiphol op www.werkstudent.nl/vacatures.

Af en toe heeft De Werkstudent ook openstaande vacatures als grondstewardess. Hou onze vacatures dan ook goed in de gaten als je graag wilt werken op Schiphol! 

Werk op Schiphol - beveiliging

Heb jij een beveiligingsdiploma op zak? En ben je nog verder aan het studeren? Zoek je nu een leuke bijbaan? Of ben je geïnteresseerd in een startersfunctie? Wat dacht je dan van beveiligingswerk op Schiphol? Dit is uitdagend en afwisselend werk. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Kijk dan eens wat Uitzendburo De Werkstudent voor jou kan betekenen.

De Werkstudent heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen van beveiligingspersoneel op Luchthaven Schiphol.  Door ervaren, vakkundige beveiligers uit te zenden danwel jong beveiligingstalent goed op te leiden en actief mee te denken, dragen wij samen met onze opdrachtgevers  en uitzendkrachten al jaren bij aan een veiliger Schiphol!

Werk op Schiphol - bagage

Hoe komt je bagage in het goede vliegtuig of op de goede bagageband? Een enorm logistiek proces zorgt ervoor dat op de achtergrond je bagage op de juiste plek van bestemming komt. Veel hiervan gebeurd automatisch maar er zijn onderdelen die nog altijd door mensen wordt gedaan. Het werk in de bagagekelders en op de platformen is leuk en afwisselend! De Werkstudent heeft in elk hoogseizoen meerdere planningen lopen. Meld je bijtijds aan voor een leuke job in de bagage!

Werk op Schiphol - winkels

Uniek op Schiphol is de mogelijkheid om te werken in de tax-free winkels. Buro De Werkstudent heeft verschillende pools van medewerkers die worden ingezet om deze winkels te bemensen. Je kan via De Werkstudent ook werken op Schiphol plaza, in de bagage of in de beveiliging. Werken op Schiphol is voor veel studenten de ideale bijbaan maar voorziet ook velen van een volledig inkomen.

Vraag naar de mogelijkheden om te werken op Luchthaven Schiphol bij onze vestiging... op Luchthaven Schiphol, in het kantorencomplex The Base. Telefonisch zijn we te bereiken op 020-4067970