Werkstudent partner van Schiphol

Werkstudent partner van Schiphol


Buro de Werkstudent op Schiphol
Sinds 1984 is Buro de Werkstudent actief op de Luchthaven Schiphol. Destijds waren we het enige uitzendbureau met een eigen kantoor op Airside. Tot 2004 was dit kantoor gevestigd op de G Pier en daarna op de G Buffer. Onze huidige vestiging is nu gevestigd in the Base C op de begane grond.Historie

Buro de Werkstudent hield zich in eerste instantie bezig met airside gerelateerde opdrachten zoals vliegtuigschoonmaak, deepcleaning, bagage- en platformwerkzaamheden. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een breed scala aan opdrachten.

Variëteit in werk
Onze uitzendkrachten zijn werkzaam op verschillende plekken: achter inlichtingenbalies, in de bagagekelders, op het platform, bij incheckbalies, in de vertrekhal of bij diverse bedrijven op administratieve afdelingen. 

Ons bestand aan uitzendkrachten is uitgebreid en kent een grote diversiteit in leeftijd, opleiding, niveau, persoonlijkheid en werkervaring. Wij beschikken over uitzendkrachten die jarenlang ervaring hebben met platform, - bagage- of schoonmaakwerkzaamheden. 

Tevens bestaat ons bestand uit studenten die via ons een studie gerelateerde (bij)baan hebben. Ook net afgestudeerden kunnen bij ons terecht voor hun eerste carrièrestap. In dat geval is Luchthaven Schiphol een zeer aantrekkelijke opstap. 

Poolmanagement
Naast het reguliere uitzenden, detacheren en werven en selecteren, is Buro de Werkstudent dé organisatie waar u terecht kunt voor poolmanagement en outsourcen van activiteiten. 

Dit levert u een besparing van personeelskosten, die flink kan oplopen. Daluren worden vermeden en u heeft personeel tot u beschikking op het moment dat u ze daadwerkelijk nodig heeft. 

Partner

Buro de Werkstudent is onder meer een partner van Amsterdam Airport Schiphol,I-SEC Nederland BV en Klüh Service Management.

Vind op onderwerp