Werkstudent partner van Schiphol

Werkstudent partner van Schiphol
Buro de Werkstudent op Schiphol
Sinds 1984 is Buro de Werkstudent actief op de luchthaven Schiphol met een eigen kantoor op Airside. We zijn het enige kantoor met een zelfstandige vestiging aldaar. Tot 2004 was dit kantoor gevestigd op de G Pier, nu is zij gevestigd op de G Buffer. In 1999 is een tweede kantoor op Landside geopend in Triport 1, wat tegenwoordig The Base A wordt genoemd Historie
Buro de Werkstudent hield zich in eerste instantie bezig met airside gerelateerde opdrachten zoals vliegtuigschoonmaak, deepcleaning, bagage- en platformwerkzaamheden. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een breed scala van opdrachten.

Variëteit in werk
U vindt onze medewerkers achter Inlichtingenbalies, bij gespecialiseerde callcenters, in de bagagekelders, op het platform, bij incheckbalies, in de vertrekhal als beveiligingsmedewerker, bij diverse bedrijven op administratieve afdelingen.

Onze medewerkers zijn zeer verschillend. In ons bestand hebben we mensen die jarenlang ervaring hebben met platform-, bagage- of schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast kent ons bestand natuurlijk ook studenten, die op zoek zijn naar een baan, al dan niet studiegerelateerd. Maar ook pas afgestudeerden weten ons te vinden voor hun eerste carrièrestap. In dat geval is de Luchthaven Schiphol een zeer aantrekkelijke opstap.

Poolmanagement
Naast het reguliere uitzenden, detacheren en werven en selecteren, is Buro de Werkstudent dé organisatie waar u terecht kunt voor poolmanagement en outsourcen van activiteiten. Dit levert u een besparing van personeelskosten op, die flink kan oplopen. Daluren worden vermeden en u heeft personeel op het moment dat u hen daadwerkelijk nodig heeft.

Partner
Buro de Werkstudent is onder meer een partner van Amsterdam Airport Schiphol, G4S, ISEC, ICTS NAS, Klüh Service Management.

Vind op onderwerp