whitepaper wet werk en zekerheid en modernisering ziektewet

Er hebben de laatste tijd behoorlijk wat wetswijzigingen plaatsgevonden die van invloed zijn op uw HR en personeelsaannamebeleid.  

Al deze wijzigingen en de hieruit mogelijk voortvloeiende consequenties  hebben wij overzichtelijk voor u in een whitepaper gezet. De whitepaper geeft aandacht en inzicht in de wijzigingen op de Wet Werk en Zekerheid en de aangepaste regels inzake het ontslag. Verder wil Buro De Werkstudent u graag informeren over de gevolgen van de Europese richtlijn betreffende uitzendarbeid en de gevolgen van de Modernisering Ziektewet.


Deze whitepaper is onderdeel van een serie waarin Buro De Werkstudent haar kennis wil delen met u. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel.

Veranderende wetgeving, vernieuwende trends en een, naar wij  hopen, verbeterende economie zijn allemaal factoren die invloed hebben op uw personeelsbeleid.

De whitepaper aangaande  de Wet Werk en Zekerheid is niet meer aan te vragen.

Nieuwste vacatures

Verkoopmedewerker Van Gogh Museum

Word jij enthousiast van verkopen, ervaring in een internationale omgeving op doen en woon je in Amsterdam? Dan is de functie verkoopmedewerker bij het Van Gogh Museum wellicht jouw nieuwe (bij)baan

Verkoopmedewerker Van Gogh Museum

Data verzamelaar

Ben jij een accurate en analytische wo-student bezig met een medische opleiding en lijkt het je leuk om minimaal 6 uur per week aan de slag te gaan bij een start-up als data verzamelaar? Reageer dan snel!

Data verzamelaar

Senior projectleider

Nieuwbouw, verbouw- en renovatieprojecten binnen het Amsterdam UMC, locatie VUmc

Senior projectleider

Kijk hier voor alle vacatures van De Werkstudent in omgeving Amsterdam en Schiphol