whitepaper wet werk en zekerheid en modernisering ziektewet

Er hebben de laatste tijd behoorlijk wat wetswijzigingen plaatsgevonden die van invloed zijn op uw HR en personeelsaannamebeleid.  

Al deze wijzigingen en de hieruit mogelijk voortvloeiende consequenties  hebben wij overzichtelijk voor u in een whitepaper gezet.
De whitepaper geeft aandacht en inzicht in de wijzigingen op de Wet Werk en Zekerheid en de aangepaste regels inzake het ontslag. Verder wil Buro De Werkstudent u graag informeren over de gevolgen van de Europese richtlijn betreffende uitzendarbeid en de gevolgen van de Modernisering Ziektewet.


Deze whitepaper is onderdeel van een serie waarin Buro De Werkstudent haar kennis wil delen met u. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel.

Veranderende wetgeving, vernieuwende trends en een, naar wij  hopen, verbeterende economie zijn allemaal factoren die invloed hebben op uw personeelsbeleid.

Heeft u vragen over deze whitepaper dan wel onderwerpen waar u meer over zou willen weten? Neem dan direct contact op. Vraag de whitepaper aan middels deze link
Deel deze pagina
vind op onderwerp