Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Vraag gratis meer informatie aan.

3 voordelen van detacheren

3 voordelen van detacheren

Met detacheren kunt u personeel via ons inhuren. Formeel gezien zijn wij de werkgever, u fungeert als opdrachtgever/inhuurder.  Detacheren is anders dan uitzenden: lees hier wat de verschillen zijn tussen detacheren en uitzenden. Weet u wat de voordelen zijn van detacheren? In dit artikel delen wij drie belangrijke pluspunten.

Voordeel 1. Tijdbesparing

Een groot voordeel van detacheren is het besparen van tijd. Bij detacheren wordt de volledige werving & selectie namelijk uit uw handen genomen. U bent zelfs niet verantwoordelijk voor de administratie. Dit hele proces is voor onze rekening. U heeft daar verder geen omkijken naar en kan dit gerust aan ons over laten.

Voordeel 2. Hoogopgeleid personeel

Bij detacheren staat kwaliteit voorop: u huurt altijd een vakspecialist uit uw vakgebied in. In de meeste gevallen zijn deze arbeidskrachten ervaren en beschikken ze over brede kennis. Een bijkomend voordeel is een nieuwe frisse blik binnen uw bedrijf.

Vaak hebben gedetacheerde werknemers namelijk al een aantal bedrijven van binnenuit gezien. Dit kan voor u weer waardevol zijn. Input van nieuwe ideeën vanuit een ander perspectief is altijd mooi meegenomen. Helemaal als dit leidt tot verandering of verbetering.

Voordeel 3. Flexibiliteit

Detachering zorgt voor (meer) flexibiliteit op uw werkvloer. Waarom? De gedetacheerde is niet bij u in dienst maar via ons. Dit houdt ook in dat u minder risico’s oploopt. Bij eventuele ziekte wordt het loon, in de meeste gevallen, door ons doorbetaald.

Verder geldt de werkrelatie voor een bepaalde periode. Gaat het minder met uw bedrijf? Dan hoeft u de gedetacheerde niet te ontslaan. Overigens wordt er in de detacheringovereenkomst meestal wel een proefperiode afgesproken met eventueel een opzegtermijn.

Zekerheid
Met detachering kiest u dus voor meer zekerheid. De zekerheid dat u beschikt over ervaren personeel met de juiste vakkennis. De zekerheid dat diegene snel aan de slag gaat en makkelijk meedraait. Én last but not least: de zekerheid van flexibiliteit.

Wilt u meer weten over detacheren? Of bent u nu op zoek naar een vakspecialist in uw vakgebied? Neem direct contact met ons op en graag gaan wij met u (digitaal) om tafel.

Vind op onderwerp

OFFERTE VOORDELEN DETACHEREN DIENST PLAATS VACATURE >