Dé voordelen van vakantiekrachten

Dé voordelen van vakantiekrachten

Het is officieel nu al één maand zomer. De vakantieperiode is begonnen: tijd om bij te komen van de afgelopen weken of om juist nu extra hard aan de bak te gaan.

Onze vakantiekrachten zijn er in ieder geval klaar voor. In deze blog delen we de drie voordelen van vakantiekrachten én waarom u er goed aan doet om ze via De Werkstudent in te huren.

Vakantiekrachten voordeel 1. Tijd over én geen papierwerk 

De zomerperiode kan juist nu extra druk zijn. Toch is het niet nodig om enige ‘zomerstress’ te ervaren. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u echt geen tijd heeft voor een A tot Z sollicitatieprocedure. 

Daarom nemen wij alles van u uit handen: van de werving en selectie tot aan de administratieve rompslomp. Ook als u maar voor enkele weken vakantiekrachten nodig heeft. Dit scheelt voor u enorm veel tijd én een hele boel papierwerk. 

Extra voordeel: Mocht een vakantiekracht ziek worden, dan nemen wij de kosten voor onze rekening. Zo loopt u ook geen risico. 

Vakantiekrachten voordeel 2. Voordelig 

Wist u dat een vakantiekracht meestal goedkoper is dan een normale werknemer? Dit komt doordat vakantiekrachten vallen onder bepaalde arbeidsvoorwaarden. Over het algemeen is het zo dat lonen voor jongeren lager liggen. Én laat het nou net de jongeren zijn die onder de definitie vallen van vakantiewerkers. 

Daarnaast zijn de reserveringen lager of soms nihil. U moet hierbij denken aan reserveringen als vakantiedagen, feestdagen en reserveringen voor kort verzuim. Financieel een positief voordeel. Vooral als u voor een langere periode vakantiekrachten nodig heeft. 

Extra voordeel: Wij bieden scherpe tarieven aan dankzij onze zomerse voorwaarden. 

Vakantiekrachten voordeel 3. Flexibel inzetbaar 

Wij doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent en dat onze beste vakantiekrachten voor u aan de slag gaan. Gelukkig scheelt het al een hele boel dat onze studenten slim, gemotiveerd én vooral flexibel zijn. 

Daarnaast zijn vakantiekrachten voor een langere tijd optimaal inzetbaar. Helemaal nu de meeste van onze uitzendkrachten geen plannen hebben voor de zomer. Heeft u verder ook wel eens nagedacht over een flexibele schil? Dit kan met het inhuren van vakantiekrachten het begin zijn. Én daar hangen ook weer voordelen aan waar onze intercedenten u graag over voorlichten. 

Bent u nu op zoek naar vakantiekrachten? Wij staan voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag. Laat een van onze werkstudenten u helpen. Én ga zelf lekker ontspannen. Zo kunt u genieten van een zorgeloze zomer. Bekijk hier onze vakantiekrachten pagina of neem direct contact met ons op.
Meer informatie over vakantiekrachten

Vind op onderwerp