Wil jij ook betaald worden om naar de dikste Festivals te gaan?

Wordt festivalmedewerker! Lees verder

De 5 meest inspirerende luchthavens

De 5 meest inspirerende luchthavens

Met de massa's passagiers die wereldwijd toenemen, neemt de druk op het vliegverkeer en vliegvelden toe. Dat vraagt om nieuwe innovaties bij luchthavens! Wij geven een lijst van de top 5 meest inspirerende (nieuwe) vliegvelden. 1. The Detroit Metropolitan Wayne County Airport
Dit nieuwe vliegveld is het eerste vliegveld dat na 9/11 werd gebouwd. Daarnaast is het ook een van de meest drukbezochte luchthavens in de Verenigde Staten. Juist omdat dit vliegveld na 9/11 werd gebouwd en opgeleverd werd in 2008, voldoet het aan de laatste en modernste standaarden. Dat maakt deze luchthaven ook bijzonder energiezuinig en duurzaam en dit vliegveld heeft er zelfs prijzen voor gevonden. lees er hier meer over.
2. Schiphol
Schiphol luchthaven opende onlangs haar nieuwe lounge 3, met een kwalitatief aanbod van nieuwe winkels. Bij de bouw werd er tevens rekening gehouden met duurzaamheid. Ook is er een concept voor de vernieuwing van lounge 4, waarbij onder andere zitgebieden en de horeca onder handen genomen. Samengenomen is Schiphol een van de meest inspirerende en vernieuwende luchthavens. Wil jij ook op de voet volgen wat er gebeurt op Schiphol? Kom er werken! Bekijk hier de vacatures van Schiphol.
3. Kuwait (Koeweit) international Airport
Het onwerpbureau Foster+partners heeft dit prachtige vliegveld ontworpen en hun doel is om dit de eerste LEED (een erkend certificaat voor 'groene' gebouwen) gecertificeerde luchthaven te maken.
4. Beijing (Peking) airport
We weten nog niet helemaal hoe het er uit gaat zien, maar dat het Beijing airport flink gaat uitbreiden, is zeker. Er zal zo'n 50 km van het stadscentrum ruimte gemaakt worden voor maar liefst 9 banen! De twee luchthavens van Beijing en Beijing zuid samen rekenen maar liefst 474 miljoen passagiers per jaar, dus je kunt je voorstellen dat er met toenemende aantallen flink wat uitbreidingen nodig zijn.
5. Benazir Bhutto, Islamabad airport
Dit prachtige vliegveld kreeg pas een officieel startsein na veel politieke veranderingen, de oplevering wordt rond 2012 verwacht. De luchthaven zal naar verwachting ruimte geven aan zo'n negen miljoen passagiers per jaar. Lees meer over het vliegveld.

Vind op onderwerp

SCHIPHOL