De ideale vakantiebaan, horecawerk in Amsterdam!

De ideale vakantiebaan, horecawerk in Amsterdam!

De laatste tentamens zijn achter de rug en het einde van het schooljaar is in zicht. Tijd om de studieboeken (voorlopig) weer in de kast te gooien en op zoek te gaan naar een vakantiebaan! Wil jij gezelligheid, geld verdienen en genieten van het mooie weer deze zomer het liefst combineren? Ga werken in de horeca in Amsterdam!

Als je werkt in de horeca in Amsterdam combineer je gezelligheid met geld verdienen. Werken in de horeca in onze hoofdstad heeft veel voordelen, maak hier gebruik van.

De voordelen van werken in de horeca, in Amsterdam:

  • verdien geld in de zomer
  • proef de vakantiesfeer
  • ontmoet leuke collega's
  • verhoog je uithoudingsvermogen
  • feest, feest en nog eens feest
  • en niet geheel onbelangrijk: slaap lekker uit, ook in de zomer!

Hoezo veel waardering, lekker eten, de vakantiesfeer proeven en lekker uitslapen?

Verdien geld in de zomer
Een van de belangrijkste voordelen is natuurlijk de aangevulde portemonnee. Dit is een van de belangrijkste voordelen van al het vakantiewerk. In plaats van geld uit te geven op vakantie, verdien je geld. Door de flexibele werktijden en lange dagen in de horeca is het mogelijk veel uren te maken.

Proef de vakantiesfeer
Een vakantiebaan in de horeca betekent keihard werken. Maar wel keihard werken met jouw stadsgenoten, woonachtig en studerende in Amsterdam.  Ondanks het harde werken, ontmoet je nieuwe mensen (net als op vakantie), spreek je verschillende talen met toeristen (net als op vakantie) en heb je ook zeker nog wel tijd om te feesten (net als op vakantie). Kortom, ondanks dat je werkt, proef je de vakantiesfeer en verdien je geld. Ideaal niet?

Ontmoet leuke collega's
Natuurlijk, de zon schijnt en je wilt niets liever dan met je vrienden, een borrel en een bittergarnituurtje op het terras zitten. Maar.... er moet ook geld verdiend worden. Met jouw werk in de horeca ontmoet je leuke collega's (wonende en werkende in Amsterdam). Met deze collega's ga je na werk en tijdens de pauzes gezellig op het terras kan zitten. Na sluitingstijd wordt er vaak nog lekker nagezeten, je hoeft ten slotte niet vroeg op!

Verhoog je uithoudingsvermogen
Scheppen jouw vrienden op dat ze naar een all inclusive resort gaan? Wacht maar! Met een vakantiebaan in de horeca combineer jij fitness en werken. 
Na de zomer ben jij aardig wat kilo's kwijt door al dat hollen en vliegen met jouw werk in de horeca. En je vrienden? Ja, die staan samen met heel veel andere mensen vanaf september weer volle bak in de sportschool, om die extra zomer kilo's eraf te krijgen.

Feest, feest en nog eens feest
Amsterdam, de feeststad van Nederland! Niet alleen tijdens je werk geniet je van volop feest en gezelligheid. Vaak werk je in de horeca in en rondom Amsterdam. Na werktijd duik je de leukste Amsterdamse discotheken in of geniet jij tijdens een vrije dag van een leuk Amsterdams festival.

Slaap lekker uit, ook in de zomer!
Zie jij er ook zo tegenop om vroeg te moeten opstaan voor je vakantiebaan deze zomer? Tijdens de studieperiode ben je gewend om lekker uit te slapen en dan moet je in de zomer ineens vroeg op staan voor die vakantiebaan? Met werk in de horeca kan je lekker uitslapen, gewoon zoals je gewend bent!

Dat klinkt toch als dubbelgeld verdienen in de zomer? De weekenden dat je werkt (en de uitgaansavonden) geef je niks uit maar profiteer je volop van alle gezelligheid! Meld je direct aan voor horeca werk in Amsterdam!

We kunnen het ons niet voorstellen, maar stel je hebt even genoeg van Amsterdam dan kan je voor ons direct aan de slag op één van de mooiste schiereilanden van Nederland. Verdien geld en beleef een te gekke zomer in Texel! Meld je direct aan voor horeca werk op Texel!

Vind op onderwerp