Personeel gezocht? Werkstudent werkt!

Personeel gezocht? Werkstudent werkt!

Het draait om flexibiliteit en dienstverlening. We stretchen mee met onze werkgevers én werknemers. Zo komen we samen tot het beste resultaat.
Gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijk personeel, incidentele oproepkrachten en het beheer van flexpools. De Werkstudent is duidelijk, offreert scherp, geeft advies en heeft een omvangrijk netwerk.
Meer informatie  - wij nemen graag contact met u op.


Tijdelijk personeel en vaste medewerkers via de Werkstudent.

Uitzendkrachten die snel begrijpen wat van hen gevraagd wordt en een intercedent die weet wat er op uw afdeling nodig is. De kern van de dienstverlening van De Werkstudent is gebaseerd op jarenlange arbeidsbemiddelingservaring. Tijdelijk personeel voegt waarde toe. 

Messcherpe tarieven en een zeer voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit is het begin van een prettige samenwerking. Wij gaan hierin verder door geschikte kandidaten te bemiddelen die, net als wij, hun beloftes waar maken. 

Duidelijk advies, heldere voorwaarden en geen rompslomp rond de salarisadministratie. Werkstudent werkt.

Bel voor meer informatie op: 020 - 622 85 55 (Amsterdam) / 020 - 406 79 70 (Schiphol).
Bel mij

Diensten

Het credo van Uitzendburo De Werkstudent is het aanbieden van flexibele arbeid op een flexibele wijze. Dat komt neer op specifieke probleemoplossing: u wilt een tijdelijke kracht, die perfect aansluit bij uw vacante functie.

Om dit te verwezenlijken hebben we niet alleen het standaard uitzendwerk in ons dienstenpakket, maar zijn er ook andere oplossingen om uw tijdelijke arbeidsproblematiek in te vullen. 

Welke diensten passen bij uw wensen?

  • Uitzenden: zorgt voor meer flexibiliteit op de werkvloer;
  • Detacheren: zorgt voor meer zekerheid voor uzelf en uw personeel;
  • Werving & selectie: als u alleen het zoeken naar een geschikte kandidaat wil uitbesteden;
  • Flexpool: de ideale manier om in- en uitstroom te managen, om snel een personeelstekort aan te vullen en piekdrukte op te vangen; 
  • Vakantiekrachten: tijdens de zomermaanden juli en augustus geldt een voordelig zomertarief voor het inlenen van personeel bij De Werkstudent. 

Advies  

De Werkstudent is al jaren specialist op gebied van uitzenden, poolmanagement en werving & selectie en beschikt over uitstekende HR kennis. Wij weten wat er speelt en zijn op de hoogte van ontwikkelingen en de laatste trends. Met onze kennis zijn wij u snel van dienst. Graag helpen wij u om de juiste keuze te maken.

Plaats nu vrijblijvend een vacature

Zekerheid door ABU en SFT verklaring

Buro de Werkstudent is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen). Wij zijn in het bezit van een SFT-certificaat (Stichting Financiële Toetsing). Lees verder over onze diensten, werkwijze en voorwaarden.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Vind op onderwerp