Resultaten poll: Waar wil jij het liefst meer over weten?

Resultaten poll: Waar wil jij het liefst meer over weten?

Onze derde poll Waar wil jij het liefst meer over weten?' is afgesloten met 50 respondenten! Bedankt voor julllie stem!
Omdat jij natuurlijk de resultaten wil weten, hebben wij de uitslagen voor je op een rij gezet:  
De resultaten
  • 48% van jullie wil meer weten over sollicitatietips
  • 28% van jullie wil meer weten over gesprekstechnieken
  • slecht 6% van jullie wil meer weten over het gebruik van social media
  • 12% van jullie wil meer weten over wet-en regelgevnig
  • slechts 6% wil meer weten over personal branding


Wat vertellen de resultaten?

 uitslag poll 3

SOLLICITATIETIPS

Het krijgen van sollicitatietips staat bovenaan! Sollicitatietips zijn handig om je sollicitatieproces leuker en efficienter te maken. 48% van jullie wil meer weten over sollicitatietips. Dit betekent dat je hierop de juiste plek bent. Wil jij alles lezen over sollicitatietips? Lees meer! 

GESPREKSTECHNIEKEN

28% van jullie wil meer weten over gesprekstechnieken! Gesprekstechnieken zijn zowel zakelijk als prive erg belangrijk. Zet gesprekstechnieken op de juiste manier in en alles is een stuk makkelijker. Nieuwsgierig? Binnenkort vind je hier meer over gesprekstechnieken! Heb je een specifiek vraagstuk? E-mail het ons!

SOCIAL MEDIA EXPERTS?

Slechts 6 procent van jullie wil meer weten over het gebruik van social media. Jullie zijn vast al volledig op de hoogte van het gebruik van social media.

WET-EN REGELGEVING

  • 12% van jullie wil meer weten over wet-en regelgeving. Zaken als de Wet Werk en Zekerheid, CAO informatie en (minimum)lonen zijn blijkbaar al bekend.

PERSONAL BRANDING

Personal Branding helpt je bij het vinden van de juiste baan. Weet wat je uniek maakt en hoe jij je kan onderscheiden ten opzicht van anderen. Ook hier is de informatiebehoefte laag in. Voor de mensen die hier toch wat meer over willen weten, hebben wij hier in het kort beschreven wat personal branding is en wat jij er zelf aan kan doen.     

Conclusie

Wij vinden het in ieder geval handig om te weten welke informatie jij op werkstudent.nl, de site voor studentenvacatures, informatie en nieuws, terug wilt zien. Hier komen we zeker op terug. Heb je andere vragen of wil je informatie over een onderwerp wat niet in deze poll als optie genoemd was? Neem direct contact op.

Vull onze nieuwe poll in !

Onze nieuwe poll gaat over het leukste museum van Amsterdam! Juist, het Van Gogh Museum! Veel van onze uitzendkrachten zijn werkzaam bij het Van Gogh Museum! Laat het ons weten! Poll en images zijn verkregen dankzij wedgies.com

Vind op onderwerp