studenten


studenten
Goedkoop uitgaan

Studentenbaan Schiphol

Hoe ziet jouw ideale bijbaantje eruit? Zit je graag in het weekend achter de kassa? Of werk je liever in de bediening? Misschien kies je wel voor werk in een distributiecentrum? Zoek jij geen standaardwerk, maar een studentenbaan die je klaarstoomt voor de toekomst? Werkervaring op Schiphol staat perfect op je CV en bovendien is de Nederlandse luchthaven een uitstekende leerschool.

Lees verder

Beveiliging Vacature

Heb jij een diploma in de beveiliging? En zoek je werk naast je studie? Of ben je pas afgestudeerd en ben je nu op zoek naar een interessante startersfunctie? In beide gevallen bemiddelt Uitzendburo De Werkstudent graag voor je.

Lees verder

Beveiliging Werk

Ben jij gediplomeerd in de beveiliging, en zoek je een functie in deze branche? Uitzendbureau De Werkstudent zoekt graag naar de perfecte baan, die bij jou past! Heb je al enige jaren werkervaring, of ben je opzoek naar een starterfunctie? Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijk, incidenteel, projectmatig en vast werk tijdens en na je studie.

Lees verder

Beurzen, banendagen en workshops

Dit jaar is De Werkstudent weer goed vertegenwoordig op allerlei beurzen en banendagen, beroepsorientatieweken, etc.

Lees verder

Studentenbaan Amsterdam studentenleven

Het studentenleven is een druk bestaan in Amsterdam.

Lees verder

Studentenbijbaan

Moet jij je dure studie zelf betalen? En heb je een schitterende kamer, maar is het geen goedkope woonruimte? En wil jij ook nog uit kunnen gaan, je rijbewijs halen én op vakantie kunnen? Dat kan.

Lees verder