Wil jij ook betaald worden om naar de dikste Festivals te gaan?

Wordt festivalmedewerker! Lees verder

werkperiode


Waar voldoet de beste kantoorstoel aan?

Een goede kantoorstoel is voor iedereen die op kantoor werkt erg belangrijk: voor het zitcomfort maar ook om lichamelijke klachten te helpen voorkomen.

Lees verder

Bore-out: feit of verzinsel?

Een dag druk aan het werk waarbij de tijd razendsnel voorbij vliegt, of een werkdag waarbij iemand noodlijdend naar de langzaam voorbij tikkende wijzers van de klok kijkt.

Lees verder

De gezonde werklunch populair onder mannen

Heb jij mannelijke collega's die jaloers naar je krop sla of plakjes komkommer op brood staren tijdens de lunch? Dat is helemaal niet zo gek, want mannen schijnen een grotere voorstander te zijn voor de gezonde lunch.

Lees verder

Voorbedrukt formeel

Ben jij de formele kledij (das, jas, overhemd en pantalon) ook een beetje beu op het werk? Maak een statement met dit voorbedrukte t-shirt op de casual friday.

Lees verder

5 Tips om zonder tegenzin te werken

Met het verkeerde been uit bed gestapt? Uit onderzoek van verzekeraar Centraal Beheer en adviesbureau &Samhoud blijkt dat mensen die met tegenzin naar het werk gaan, gezamenlijk voor zo'n 15 miljard 'schade' aan het bedrijfsleven zorgen.

Lees verder

Tips voor het geven en ontvangen van feedback

Of je nu een bijbaan hebt of als starter werkt, feedback geven en ontvangen is iets wat je in vrijwel elke werksituatie wel tegen komt.

Lees verder