Vacature Teamleider financiële administratie

Heb je kennis van financiële administratie en een uitstekend gevoel voor cijfers? Lees verder

Soorten werk

Soorten werk
Bij de Werkstudent hebben we verschillende soorten werk. De Werkstudent heeft vacatures voor zowel fulltime functies als parttime functies. Maar ook voor flexibel werk in de vorm van een studentenbaan, het typische studentenwerk, ben je bij de Werkstudent aan het juiste adres. Ook startersfuncties, stages en  afstudeeropdrachten behoren tot ons aanbod van vacatures.
Ben jij gastvrij, wil jij ervaring in de horeca opdoen (geen ervaring nodig) en woon jij in (de buurt van) Amsterdam? Wordt host / hostess bij mooi theater

Ben jij goed in het vinden van de juiste match tussen bedrijf en werkzoekende? Leg je daarnaast makkelijk nieuwe contacten? Wordt onze nieuwe sales recruiter op Schiphol!
We hebben werk in verschillende branches en bij verschillende sectoren, zoals horecawerk, promotiewerk, administratief werk, beveiligingswerk. Je kunt bovendien in verschillende steden aan de slag, zoals vacatures in Amsterdam, werken op Schiphol, vacatures in Rotterdam en vacatures in Utrecht.

Wil je een beter beeld krijgen van het soort werk? Klik dan op de links. Wil je weten wat ons aanbod van werk op dit moment is? Ga dan naar de vacatures.

Welke soorten werk en soorten vacatures bestaan er?
Fulltime werk
Parttime werk
Werk op oproepbasis
Bijbaan voor studenten
Studentenbaan / studentenwerk
Startersfuncties
Stages
Afstudeeropdrachten

Vind op onderwerp