Studentenbaan Utrecht

Studentenbaan Utrecht

Utrecht is met meer dan 60.000 studenten een echte studentenstad. Voor deze studenten is studentenwerk in Utrecht de ideale manier om bij te verdienen.

Een studentenbaan is vrijwel altijd flexibel en goed te combineren naast je studie. In en rondom Utrecht zijn er diverse studentenbanen. 

Als student kun je bijvoorbeeld werken in de zorg, detailhandel of culturele sector. Verder kun je een studentenbaan als bijbaan hebben, als oproepbasis of vakantiewerk. Ook kun je een baan hebben die aansluit op je studie en tegelijkertijd goed staat op jouw CV. Je hebt als student in ieder geval genoeg keuzes voor een passende studentenbaan. 

Bij De Werkstudent kun je terecht voor een flexibele studentenbaan. In de regio Utrecht zijn wij ook actief. Zo werken wij samen met verschillende opdrachtgevers. Ons aanbod is divers. Bekijk de vacaturepagina voor onze diverse vacatures. Wat je ook zoekt, De Werkstudent heeft altijd een passende baan voor jou. 

Onze intercedenten staan elke werkdag voor jou klaar. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wil jij nu meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen graag ons best om voor jou de perfecte studentenbaan te vinden. Ook als je een student uit Utrecht bent.

Vind op onderwerp