Uitzendburo de werkstudent vraagt now aan voor uitzendkrachten

Uitzendburo de werkstudent vraagt now aan voor uitzendkrachten

Amsterdam, 17 april 2020 - Uitzendbureau Buro de Werkstudent heeft NOW aangevraagd en inmiddels zijn de eerste door deze subsidie gefaciliteerde loonbetalingen verricht.Het Amsterdamse uitzendbureau wil aldus haar verantwoordelijkheid nemen om zoveel mogelijk van haar uitzendmedewerkers aan het werk te houden.

Helaas zijn een groot aantal van onze opdrachtgevers ook getroffen door de Corona maatregelen, waardoor voor veel van onze medewerkers het werk is gestopt. Van dat moment af wordt voor deze groep het loon doorbetaald tot en met 31 mei 2020. De uitzendkrachten en betrokken opdrachtgevers zijn hier persoonlijk over geïnformeerd.

Buro De Werkstudent, opgericht in 1966, is van oudsher actief op de Luchthaven Schiphol en in Amsterdam o.a. ook binnen de culturele sector.

De Lockdown heeft op beide sectoren een enorme impact. Dankzij de NOW kunnen wij onze uitzendmedewerkers blijven betalen en behouden voor onze opdrachtgevers.

Buro De Werkstudent stond en staat voor goed werkgeverschap en wil in overeenstemming daarmee ook in deze moeilijke tijd haar medewerkers rust en zekerheid te bieden.

Samen overleven ook onze banen Corona!

Vind op onderwerp