Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures amsterdam

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? De Werkstudent heeft diverse vacatures voor jou: hospitality, horeca, zorg, beveiliging, schoonmaak, administratief of fysiek. Werk wanneer jij het wilt.

Aan de slag via De Werkstudent

De Werkstudent werkt samen met grote opdrachtgevers in groot Amsterdam en Schiphol Airport. Wij hebben allerlei soorten banen in aanbod van parttime, fulltime tot aan weekendwerk of een studie gerelateerde (bij)baan.

Wil jij nu werken bij een bekend museum in hartje Amsterdam? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan voor de oudste dierentuin van Nederland? Óf ben je nu op zoek naar een baan die aansluit op je studie?

Bij De Werkstudent ben je op het juiste adres. Bekijk onze diverse vacatures. Staat jouw ideale (bij) baan er niet tussen? Neem contact op met een van onze vestigingen. Onze werkstudenten helpen jou graag verder. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

38-40 uur per week

Meewerkend voorman bakkerij

Ben jij de meewerkend Voorman die het vol automatische inpakproces van deze bakkerij in goede banen kan leiden? Lees dan snel verder hoe je in aanmerking kan komen!

Bedrijfseconomisch administratief
38-38 uur per week

Administratief medewerker

Wil jij een leuke fulltime baan als administratief medewerker op de bestel- en factureerafdeling van een internationale boekhandel? Lees snel verder!

Dienstverlenend
16-38 uur per week

Publieksmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Voor het hoogseizoen (vanaf mei) zijn weer opzoek naar nieuwe medewerkers. 

Overig
32-38 uur per week

HR officer ARTIS

Zoek jij een uitdagende zelfstandige HR functie en heb je affiniteit met ARTIS?

Dienstverlenend
6-15 uur per week

Medewerker verzendafdeling De Correspondent

Wil jij in de maand september iedere dag een paar uurtjes lekker bijverdienen en met jouw inzet het personeel van De Correspondent ontzorgen? Lees dan snel verder!

Commercieel
16-40 uur per week

Sales Support

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de sales waarin je wordt overspoeld met warme leads? Ga dan nu aan de slag binnen de Sales Support van een duurzame scale-up!

Commercieel
24-40 uur per week

Sales Medewerker

Ben jij op zoek naar een sales functie waar je wordt overspoeld met warme leads? Ga dan nu aan de slag als Sales Medewerker voor een duurzame scale-up!

Transport en logistiek
8-40 uur per week

Magazijnmedewerker zomer

Ben jij op zoek naar een (bij)baantje voor de zomer, waar je lekker geld kunt verdienen en werken wanneer jij dat wilt? Ga dan nu aan de slag als magazijnmedewerker!