Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures hospitality

Altijd al willen werken als hospitality medewerker? Én zit gastvrijheid in jouw bloed? Bij De Werkstudent kun je nu terecht voor diverse hospitality vacatures.

Hospitality vacatures

Als hospitality medewerker ga je via De Werkstudent aan de slag bij verschillende opdrachtgevers.

Zo kun je werkzaam zijn in een hotel of restaurant maar denk ook aan theaters, musea of tijdens evenementen.

De werkzaamheden van een hospitality medewerker zijn divers en varieert van het controleren van toegangskaartjes, ontvangen van bezoekers tot aan het aannemen van telefoontjes of kassawerkzaamheden. Als hospitality medewerker ben je van alle markten thuis.

Het belangrijkste is dat je te allen tijde gastvrij en representatief bent, zowel in je houding als in jouw voorkomen. Professionaliteit en servicegericht staan bij jou op nummer één.

Werken als hospitality medewerker?

Lijkt het jou nu leuk om te werken als hospitality medewerker? Bekijk onze hospitality vacatures en solliciteer direct. Wie weet zit jouw ideale hospitality (bij)baan ertussen!

Dienstverlenend
8-32 uur per week

Festival medewerker

Heb jij ook zo’n zin om weer op festivals te staan komend jaar? Ben jij daarnaast servicegericht en wil jij graag werken tijdens de vetste events? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dienstverlenend
40 uur per week

Baliemedewerker Privium Schiphol Airport

Ben jij de service- en klantgerichte baliemedewerker die weet de verwachtingen van gasten te overtreffen? Ga dan aan de slag als baliemedewerker bij Privium, de exclusieve lounge voor zakelijke of frequente reizigers!

40 uur per week

Hotel employee

 Are you flexible and do you have a passion for hospitality? Get started as an hotel employee at a modern and stylish hotel at Schiphol!

32-40 uur per week

Projectmanager

Lijkt het jou leuk om projectmatig te werken en een mooie bijdrage te leveren aan het succes van een evenement?

40 uur per week

Hotel medewerker

Altijd al willen werken in een internationale omgeving? Zit hospitality in je bloed én ben je flexibel? Ga dan aan de slag als hotel medewerker bij een modern en stijlvol hotel op Schiphol!