Magazijnwerk en logistieke vacatures

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hieronder vind je magazijnwerk en verschillende vacatures in de logistiek bij afwisselende werkgevers. Stuk voor stuk afwisselende banen waarin jij je kunt ontwikkelen. Kom werken via het uitzendbureau dat naar je luistert!.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Hieronder vind je magazijnwerk en afwisselende vacatures in de logistiek bij verschillende werkgevers.

Magazijnmedewerker

Schiphol
40 uur
€ 13.77 per uur
Ben jij een echte aanpakker en zie jij jezelf werken als magazijnmedewerker in een internationale en dynamische omgeving? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!
bekijk vacature

Magazijnmedewerker fulltime

Amsterdam
32-40 uur
€ 2371.2 per maand
Ben jij op zoek naar een fulltime baan, waar je geen ervaring voor nodig hebt en lekker uren kunt maken? Reageer dan nu op de vacature van magazijnmedewerker!
bekijk vacature

Magazijn medewerker Van Gogh Museum

Diemen
32 uur
€ 15.55 - € 16.55 per uur
Wil je eens werken in een heel ander soort magazijn en ben je een handige reachheftruck chauffeur. Heb je praktisch inzicht en houd jij van orde in het magazijn? Dan is dit iets voor jou!
bekijk vacature

Algemene intake

Amsterdam
6-40 uur
Pro pecunia
Van schoolgaand tot specialist: laat ons jouw brug zijn naar succes, in elke fase van je loopbaan!
bekijk vacature

Werk zoals jij 't wil

Ben jij op zoek naar een andere leuke baan, bijbaan of startersfunctie naast of na je studie in Amsterdam?
word werkstudent

Magazijnwerk en logistieke vacatures

Magazijnwerk en logistieke vacatures

Magazijnwerk omvat vaak verschillende taken, zoals orderpicking, verpakking, verzending, ontvangst van goederen en voorraadbeheer. Hierdoor krijg je de kans om verschillende vaardigheden te ontwikkelen en afwisselend werk te doen. Werken in een magazijn kan het begin zijn van een logistieke carrière.

Werken in het magazijn

Nederland staat nooit stil. Het werk in een magazijn of als voorraadbeheerder wordt vaak opgedeeld in ploegendiensten of de diensten hebben flexibele werktijden. Hier zijn vaak toeslagen op van toepassing waardoor je meer kan verdienen.

Vragen over werken als magazijnmedewerker

De belangrijkste taak van een magazijnmedewerker is over het algemeen het efficiënt beheren van de voorraad in het magazijn. Dit omvat verschillende verantwoordelijkheden:

  • ontvangst en controle van goederen;
  • opslag en ordening;
  • orderpicking en verzending;
  • voorraadbeheer;

Als magazijnmedewerker moet je goed overzicht kunnen houden en voorraad efficiënt kunnen ordenen. Daarbij moeten de inkomende en uitgaande goederen accuraat worden bijgehouden zodat de voorraadadministratie kloppend blijft. Magazijnwerk is wel iets anders dan een kantoorbaan. Een goede fysieke conditie en uithoudingsvermogen zijn belangrijk. Je werkt vrijwel nooit alleen in een magazijn. Om alles goed te laten verlopen moet je in staat zijn om effectief te communiceren. Er kan veel tegelijkertijd gebeuren. Enige stressbestendigheid en flexibiliteit is erg nuttig als magazijnmedewerker.

In het magazijnwerk zijn er verschillende beroepen en functies die variëren op basis van verantwoordelijkheden, vaardigheden en niveaus. Enkele van de meest voorkomende beroepen in het magazijn zijn:
  • magazijnmedewerker - een algemene functie waarbij taken zoals ontvangst van goederen, orderpicking, verpakking, verzending en voorraadbeheer worden uitgevoerd.
  • orderpicker - is verantwoordelijk voor het verzamelen van producten op basis van binnenkomende orders, vaak met behulp van picklijsten of elektronische systemen.
  • magazijnbeheerder - een leidinggevende rol die toezicht houdt op het magazijnpersoneel, processen coördineert, voorraadbeheer beheert en ervoor zorgt dat de operationele doelen worden behaald.
  • Voorraadbeheerder - houdt zich bezig met het nauwkeurig bijhouden van de voorraadniveaus, het plannen van bestellingen, het identificeren van tekorten of overtollige voorraad, en het optimaliseren van voorraadniveaus.
  • logistiek planner - verantwoordelijk voor het plannen van transport, het optimaliseren van routes, het beheren van inventarisatie en het coördineren van logistieke processen om efficiënte en tijdige levering te garanderen.

Als je zoekt op vacatures in het magazijn of de logistiek op werkstudent.nl zie je de actuele vacatures die wij je kunnen aanbieden in een magazijn.

Solliciteer via een vacature of neem contact op. We helpen je graag verder aan een baan als magazijnmedewerker.

Bij de meeste instapposities in een magazijn is geen specifiek diploma vereist. Werkgevers zijn vaak wel op zoek naar kandidaten met relevante vaardigheden en ervaring die passen bij de functie-eisen in het magazijn. Zo zijn goede lees- en schrijfvaardigheden en rekenvaardigheden essentieel om het werk in een magazijn goed uit te kunnen voeren. In sommige magazijnen heb je extra certficaten nodig als bijvoorbeeld een reachtruck of heftruck diploma.

Wil jij werken als magazijnmedewerker?

Heb je nog een andere vraag of wil je direct kijken wat je mogelijkheden zijn?
Bekijk ons aanbod van magazijnwerk op deze pagina. Kom werken als magazijnmedewerker en solliciteer direct. We kijken graag naar je mogelijkheden.
020 - 622 85 55
Uitzendbureau Werkstudent