Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures zorg

Volg jij een studie in de richting van zorg? Of ben jij afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Bekijk onze zorg vacatures en kies een baan in de zorg die bij jou past.

Zorg vacatures

In de zorg zijn er diverse functies van verpleegkundige, verzorgende tot aan pedagogisch medewerker of voedingsassistent. Als zorgverlener kun je ook bij diverse bedrijven ingezet worden als ziekenhuizen, verpleeginstellingen of BSO’s.

Het is van belang dat je in de zorg een hart voor mensen hebt. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Ook moet je beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen. Ieder mens is weer uniek en anders.

Bij De Werkstudent zijn we met regelmaat op zoek naar zorgverleners. Onze zorgvacatures zijn divers en verschillen van pedagogisch medewerker tot aan verzorgende. Ben jij een student? Dit is geen probleem. Ook tijdens jouw studie ben je bij ons van harte welkom en kun je praktijk ervaring opdoen.

Werken in de zorg

Altijd al in de zorg willen werken? Ga via de Werkstudent aan de slag en solliciteer op een van onze zorg vacatures.

Dienstverlenend
24-32 uur per week

Receptionist /museummedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en interesse in een dynamische en klantgerichte baan in het Van Gogh Museum?

Dienstverlenend
40 uur per week

Publieksmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Voor het hoogseizoen (vanaf mei) zijn weer opzoek naar nieuwe medewerkers. 

Bedrijfseconomisch administratief
24-40 uur per week

Talent sourcer

Wil jij graag (internationale) werkervaring op doen binnen de HR? Ga dan nu aan de slag als Talent Sourcer voor een wereldwijde marktleider in zijn branche op de Amsterdam-Zuidas!

Bedrijfseconomisch administratief
12-20 uur per week

Junior planner

Ben jij de reisleider van de groep en omschrijven jouw vrienden je als een echte aanpakker? Dan is de vacature van Junior Planner echt wat voor jou!

Commercieel
40 uur per week

Recruiter Schiphol

Word fulltime recruiter bij een oer-gezellig uitzendbureau. Zin in afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Solliciteer!

Dienstverlenend
16-38 uur per week

Winkelmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als winkelmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Dienstverlenend
40 uur per week

Baliemedewerker Privium Schiphol Airport

Ben jij de service- en klantgerichte baliemedewerker die weet de verwachtingen van gasten te overtreffen? Ga dan aan de slag als baliemedewerker bij Privium, de exclusieve lounge voor zakelijke of frequente reizigers!

Commercieel
40-40 uur per week

Event Coördinator

Kom ons helpen om coole en innovatieve lokale en internationale events te organiseren voor Microsoft!