Werk in Utrecht

Werk in Utrecht

De Werkstudent is opgericht voor en door studenten. Zo kunnen studenten uit Utrecht bij ons terecht voor allerlei soorten (bij)banen. Dit kan zijn parttime, fulltime, oproep of tijdelijk werk. Ook bieden wij studie gerelateerde functies aan die goed staan op je CV. Op deze manier kun je naast je studie ervaring op doen in de praktijk.Opdrachtgevers in Utrecht 

Vol trots werken wij samen met een belangrijke speler in de evenementenbranche. Jaarlijks is deze opdrachtgever actief op diverse evenementen als festivals, sportwedstrijden of feestdagen. Deze evenementen vinden o.a. plaats in regio Utrecht. Op deze evenementen worden studenten ingezet voor bijvoorbeeld kassa- of barwerkzaamheden. 

Ook werken wij samen met een grote kinderopvangorganisatie uit de omgeving Utrecht. Deze opdrachtgever heeft maar liefst 300 locaties waar ze kinderopvang aanbieden. Bij deze organisatie zijn studenten van harte welkom. 

Wil jij nu (bij)verdienen tijdens of na je studie? Ben je op zoek naar een flexibele baan? Én wil je werken in Utrecht of omgeving? Voor studenten in Utrecht hebben wij diverse vacatures openstaan. Solliciteer of neem contact met ons op. Eén van onze werkstudenten zet zich graag in om jou te helpen aan een passende baan.

Vind op onderwerp