zoek binnen website

Curriculum Vitae Soorten, soorten CV's.

Er zijn verschillende soorten CV’s. Bij het opstellen van je CV is het belangrijk om te definiëren wat voor soort CV jij nodig hebt. Hier vind je de drie verschillende varianten van CV's in het kort toegelicht.

#3. Het a-chronologisch CV

Jij hebt een a-chronologisch CV nodig. Welke gegevens moet je ten minste in je CV hebben staan? Hieronder vind je een overzicht van voorwaarden van een goed a-chronologisch CV.

Een CV structuur die past bij je doelen

Een CV kun je op meer dan een manier indelen. De meest bekende structuur is natuurlijk het a-chronologische CV, waarin je je meest recente ervaring en opleiding bovenaan zet en zo terugwerkt naar je geschiedenis. Maar er zijn ook andere CV indelingen waar je gebruik van kan maken.

CV Curriculum Vitae, #1 Wat is het CV

CV staat voor curriculum vitae, vanuit het Latijn vertaald naar ‘levensloop.’ Een CV heeft als doel een beeld te geven van jouw ‘kennen’ en ‘kunnen’. Studies & cursussen, persoonlijke kwaliteiten, noemenswaardige interesses en relevante werkervaring, krijgen allemaal een plaats op jouw CV. Hiermee krijgt een werkgever een goed beeld van jouw levensloop.

De push & pull strategie voor je CV

Van oorsprong marketingtermen, maar ze zijn ook zeer toepasselijk voor het gebruik van je CV: de ‘push’ (duwen) en de ‘pull’ (trekken) strategie. Tips over hoe je deze strategieën kan toepassen in je jobhunt.

5 Tips voor sleutelwoorden in een succesvol CV

Bijna iedereen is allergisch voor clichézinnen en woorden in een CV en motivatiebrief. Toch maakt iedereen zich wel eens schuldig aan het gebruik van die woorden. Hoe gebruik je de juiste woorden en maak je tegelijkertijd een voortreffelijke indruk bij een werkgever?

Nieuwste vacatures

Beveiliger Van Gogh Museum

Zorg voor de veiligheid van kunstobjecten en bezoekers in het Van Gogh museum. Wij zoeken meerdere gediplomeerde object- en persoonsbeveiligers die ervaring in de hospitality hebben en in een internationale omgeving willen werken! Zowel parttime als fulltime dienstverband (inclusief avondtoeslagen!).

Beveiliger Van Gogh Museum

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op luchthaven Schiphol zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en wil jij werken in een internationale, bekende omgeving? Solliciteer dan op deze gave (bij)baan. 

Security host Schiphol Airport

Grondstewardess Schiphol Airport

Stel je voor: Schiphol, de meest levendige en internationale omgeving van Nederland, is jouw kantoor. Dat heb je elke dag in de functie van grondsteward(ess)! Ontmoet mensen van over de hele wereld en zorg er voor dat passagiers een vliegende start hebben van hun reis.

Grondstewardess Schiphol Airport

Kijk hier voor alle vacatures van De Werkstudent in omgeving Amsterdam en Schiphol