cv


Wat is een CV, In 10 stappen naar een succesvol Curriculum Vitae

Wat is een Curriculum Vitae (CV), wat staat er in en waar moet je op letten bij het maken van je CV? Wij helpen je graag op weg bij het maken van je eigen unieke CV. 

Lees verder

CV Curriculum Vitae #4 Het vaardigheden CV

Wat is belangrijk bij het opstellen van het vaardigheden CV? Dat leggen we je in dit artikel graag uit! Het vaardigheden CV wordt veelal gebruikt door ICT-ers en freelancers.

Lees verder

CV van Leonardo Da Vinci gevonden

Voordat Leonardo Da Vinci beroemd werd om zijn uitvindingen, stond hij in zijn eigen tijd vooral bekend om de wapens die hij maakte.

Lees verder

10 manieren waarop recruiters naar je CV kijken

Altijd al willen weten wat recruiters over je CV zeggen wanneer je er zelf niet bij bent? Wat de beslismomenten zijn waarop je CV de eerste ronde wel of niet overleeft? Kruip in de huid van een recruiter en maak een uitmuntend CV met deze 10 tips.

Lees verder

Tijdelijk werk, goed voor je CV?

Nu de economie en ook het banenaanbod beetje bij beetje begint op te krabbelen, lijkt het steeds makkelijker om een geschikte functie te vinden.

Lees verder

CV Curriculum Vitae #9 Cv distributie en optimalisatie

Stap 9, de distributie en optimalisatie van je CV. Nadat je de CV-check hebt uitgevoerd kan het zijn dat je CV zo geoptimaliseerd is dat deze er direct uitspringt! Maar hoe kan het toch dat ondanks je kwalitatieve CV, je niet altijd benaderd lijkt te worden door de juiste werkgevers? Dat kan te maken hebben met de verspreiding van jouw CV.

Lees verder